e-Mandala


Interpretarea mandalei zilei 27.03.2023

    Dacă și tu ai albastru în centrul mandalei zilei tale de naștere, azi cuvintele tale au greutate mai mare, ordinele tale sunt mai respectate, ruga ta este mai degrabă auzită. Oricum să ai grijă de inima ta, de emoțiile pe care le simți și pe care le produci altora. Dacă este cazul, da, este o zi bună să te însori!
    Îți va fi mai ușor să-i seduci pe ceilalți, dar nu abuza de asta! :) Ai grijă ce și cum mănânci! Și să nu devii violent! Curcanul e înfoiat de felul lui, dar poate oricând să ajungă friptură.
    Dar este posibil și ca, dincolo de așteptări, să judeci greșit. Intuiția e greșită, mai ales dacă ai trecut-o prin filtrul rațiunii. Nu-ți aperi perfect cauzele. Nu ai portofelul plin. Nu este ziua ta veselă. Nu este totul atât de roz pe cât pare.
    Nu te face că citești, lumea se prinde! Cândva ți-ai vândut sufletul pe bani. Nu repeta greșeala! Posibil să-ți aduci aminte de momentul din trecuturile tale în care ai descoperit prima dată că femeile sunt diferite anatomic de bărbați. Ceva ce ai pe suflet te poate împiedica azi să te bucuri din plin de viață. Tristețea vine și taie cheful de orice - vindecă tristețea, treci peste ea.
    Dacă gătești, ai resurse pentru cele mai alese ingrediente. Dacă ești șef azi, regulamentul te va ajuta.
    Dacă nu te lasă în pace, știi ce ai de făcut, ești mai inteligent decât ceilalți.
*Text generat pe baza interpretarilor lui Vlad T. Popescu

Ce este e-mandala?

E-mandala este o variantă de numerologie reprezentată grafic sub forma unei mandale, a unui desen circular, ce poate fi suport pentru contemplare sau poate fi interpretată pentru a afla mai multe informații referitoare la o persoană, la o zi, la o relație, la un cuvânt/nume.

Despre interpretări

Interpretarea mandalei personale și a măsurătorilor radiestezice sunt tehnici de observare a realității ce nu pot fi dovedite științific, în întregime subiective și care țin de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a măsurătorilor unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente. În măsura în care considerați că el a scris frumos povestea, că vă ajută la conștientizare și recăpătarea echilibrului și a resurselor interioare, țineți cont de ea. În cazul în care nu vi se pare o poveste inspirată a vieții dumneavoastră, puteți ignora interpretarea.