e-Mandala


Interpretarea mandalei zilei 26.11.2022

    Azi pari a fi cu capul în nori! dacă vine de la meditația în care te-ai cufundat pentru a merge mai departe pe calea evoluției tale personale, este bine, dacă vine de la "nu am chef să mă ocup de așa ceva", merită îndreptată situația. Câteodată ai momente de mari revelații, intuiția ta îți spune lucruri de care nu te știai capabil a le gândi, "știi" deodată cum stau lucrurile. Fi atent la propiu la pragul de sus!
    Îți va fi mai ușor să meditezi, să te ocupi de evoluția ta spirituală. Ai grijă să te faci înțeles! Nu-i manipula pe ceilalți! Pune însă punctul pe i dacă este cazul.
    Posibil ca, pe neașteptate, chiar și în ciuda așteptărilor, sănătatea ta să fie ceva mai bună. Și vorbești mai ușor în public. Chiar dacă asta nu e ceva obișnuit pentru tine. Dar este posibil și ca, dincolo de așteptări, intuiția ta să fie greșită, sau să o folosești după ce, în mod greșit, ai trecut-o prin filtrul rațiunii. Nu judeci corect.
    Dacă gândești prea mult, nu mai ești natural. Toți râd de agentul de circulație obez, de soldatul care rupe cântarul - nu te mai îndopa dacă vrei să câștigi mai mult... Suie-te pe scenă, toate aplauzele sunt azi pentru tine!
    Dacă ești șef azi, faptul că ești charismatic va fi de folos. Dacă te ocupi de evoluția ta spirituală, dansează, nu-ți fie rușine de privirile celorlalți!
*Text generat pe baza interpretarilor lui Vlad T. Popescu

Ce este e-mandala?

E-mandala este o variantă de numerologie reprezentată grafic sub forma unei mandale, a unui desen circular, ce poate fi suport pentru contemplare sau poate fi interpretată pentru a afla mai multe informații referitoare la o persoană, la o zi, la o relație, la un cuvânt/nume.

Despre interpretări

Interpretarea mandalei personale și a măsurătorilor radiestezice sunt tehnici de observare a realității ce nu pot fi dovedite științific, în întregime subiective și care țin de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a măsurătorilor unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente. În măsura în care considerați că el a scris frumos povestea, că vă ajută la conștientizare și recăpătarea echilibrului și a resurselor interioare, țineți cont de ea. În cazul în care nu vi se pare o poveste inspirată a vieții dumneavoastră, puteți ignora interpretarea.