e-Mandala


Interpretarea mandalei zilei 16.08.2022

    Azi poți fi autoritar, poți să-i conduci mai bine pe ceilalți, poți să le fii un lider mai bun. Cuvintele tale au altă greutate dacă sunt ordine, dar și dacă iau forma de rugăciune. Chiar dacă intri mai rar în biserică, pare a fi momentul potrivit, toți avem probleme pe care numai El le poate rezolva! :) Fii atent la inima ta...
    Îți va fi mai ușor să-i seduci pe ceilalți, dar nu abuza de asta! :) Ai grijă să te faci înțeles! Nu-i manipula pe ceilalți! Pune însă punctul pe i dacă este cazul.
    Posibil ca, pe neașteptate, chiar și în ciuda așteptărilor, să ai ceva mai multă energie azi. Dar este posibil și ca, dincolo de așteptări, ceva ce mănânci deobicei cu mare plăcere să-ți facă rău. Poate că nici medicamentele nu vor avea efectul scontat. Nu judeci corect. Nu-ți place să apari în public. Nu toți te respectă azi.
    Nu gândești corect, rămâi cu portofelul gol... Nu pune banii mai presus de o prietenie, nu fi lacom, încearcă să fii un șef bun!
    Dacă te sui pe scenă nu-ți vei pierde mințile. Dacă te ocupi de evoluția ta spirituală, vei ști mai bine cum să stai de vorbă cu El.
    Evită să te înfurii azi!
*Text generat pe baza interpretarilor lui Vlad T. Popescu

Ce este e-mandala?

E-mandala este o variantă de numerologie reprezentată grafic sub forma unei mandale, a unui desen circular, ce poate fi suport pentru contemplare sau poate fi interpretată pentru a afla mai multe informații referitoare la o persoană, la o zi, la o relație, la un cuvânt/nume.

Despre interpretări

Interpretarea mandalei personale și a măsurătorilor radiestezice sunt tehnici de observare a realității ce nu pot fi dovedite științific, în întregime subiective și care țin de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a măsurătorilor unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente. În măsura în care considerați că el a scris frumos povestea, că vă ajută la conștientizare și recăpătarea echilibrului și a resurselor interioare, țineți cont de ea. În cazul în care nu vi se pare o poveste inspirată a vieții dumneavoastră, puteți ignora interpretarea.