e-Mandala


Interpretarea mandalei zilei 03.12.2023

    Azi pricepi mai bine ce îți transmit cărțile, filmele, operele de artă, înțelegi și poți jongla mai bine cu legile, cu manualele de tot felul. Ești un bun profesor, unul care transmite mai departe ideile altora. Dar ești un pic mai rigid decât în alte zile - încearcă să nu exagerezi cu asta! Chiar dacă tiroida nu ți-a pus nici o problemă, fii atent la cum o simți azi.
    Îți va fi mai ușor să gândești limpede, să-ți aduni gândurile, să judeci corect. Ai grijă să nu pierzi contactul cu ceilalți! Nu sta izolat! Posibil să nu vină nimeni să te scoată de acolo.
    Posibil ca, pe neașteptate, chiar și în ciuda așteptărilor, să poți să-ți deschizi mai ușor sufletul. Și mintea ta este brici. Bine, întotdeauna este! :) Dar este posibil și ca, dincolo de așteptări, intuiția ta să fie greșită, sau să o folosești după ce, în mod greșit, ai trecut-o prin filtrul rațiunii.
    Nu te face că citești, lumea se prinde! Spectatorii simt când actorul nu joacă din tot sufletul... Dacă practici constant meditația, azi ai putea avea rezultate deosebite.
    Uneori sexul opus este atras de mintea limpede a partenerului. Dacă ești șef azi, inspirația te ajută.
    Dacă cineva vrea ceva de la tine, arată-i cât de mare e sufletul tău.
*Text generat pe baza interpretarilor lui Vlad T. Popescu

Ce este e-mandala?

E-mandala este o variantă de numerologie reprezentată grafic sub forma unei mandale, a unui desen circular, ce poate fi suport pentru contemplare sau poate fi interpretată pentru a afla mai multe informații referitoare la o persoană, la o zi, la o relație, la un cuvânt/nume.

Despre interpretări

Interpretarea mandalei personale și a măsurătorilor radiestezice sunt tehnici de observare a realității ce nu pot fi dovedite științific, în întregime subiective și care țin de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a măsurătorilor unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente. În măsura în care considerați că el a scris frumos povestea, că vă ajută la conștientizare și recăpătarea echilibrului și a resurselor interioare, țineți cont de ea. În cazul în care nu vi se pare o poveste inspirată a vieții dumneavoastră, puteți ignora interpretarea.