e-Mandala


Interpretarea mandalei zilei 17.06.2024

    Azi ești curajos, te sui pe scenă și îți spui părerea, îi convingi pe ceilalți de adevărul ideilor tale, le vinzi mai bine ideile tale. Dacă ești actor, interpret, politician, om de marketing, profită de ziua asta, este ziua ta mare, ziua în care lucrurile pot ieși în mod semnificativ mai bine. Nu sta în curent, nu bea apă rece, nu face nimic ce te-ar duce la cabinetul ORL.
    Îți va fi mai ușor să-i tragi după tine pe ceilalți, așa că ai grijă de sufletul tău, ca să-i duci în direcția bună. Ai grijă ce și cum mănânci! Și să nu devii violent! Curcanul e înfoiat de felul lui, dar poate oricând să ajungă friptură.
    Posibil ca, pe neașteptate, chiar și în ciuda așteptărilor, să dai peste o carte plină de învățăminte utile, să poți să-ți aperi mai bine cauzele. Dar este posibil și ca, dincolo de așteptări, vitalitatea ta să dea și rateuri. Nu toți te respectă azi. Nu este ziua ta veselă. Nu judeci corect.
    Ai văzut acrobat căruia să-i iasă salturile cu burta plină?... Ziua asta pare predestinată aventurilor pe care le vom povesti la bătrânețe. În gând! :) Dacă gândești prea mult, nu mai ești natural.
    Azi sexul poate fi tantric, poate chiar tantra albă, de mâna dreaptă... Dacă ești șef azi, fă cinste! Dacă gătești, descoperi cartea de bucate ideală.
*Text generat pe baza interpretarilor lui Vlad T. Popescu

Ce este e-mandala?

E-mandala este o variantă de numerologie reprezentată grafic sub forma unei mandale, a unui desen circular, ce poate fi suport pentru contemplare sau poate fi interpretată pentru a afla mai multe informații referitoare la o persoană, la o zi, la o relație, la un cuvânt/nume.

Despre interpretări

Interpretarea mandalei personale și a măsurătorilor radiestezice sunt tehnici de observare a realității ce nu pot fi dovedite științific, în întregime subiective și care țin de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a măsurătorilor unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente. În măsura în care considerați că el a scris frumos povestea, că vă ajută la conștientizare și recăpătarea echilibrului și a resurselor interioare, țineți cont de ea. În cazul în care nu vi se pare o poveste inspirată a vieții dumneavoastră, puteți ignora interpretarea.