Istoria


Noua variantă, e-mandala 2.0 pentru o dată, zi de naștere, este concepută de Vlad T. Popescu și se bazează pe grafica și aplicația lui Gabriel Munteanu. Vlad T. Popescu a început explorarea mandalei numerologice și a conceput variantele de interpretare cu e-mandala 1.0, prezentată și ea pe acest site. E-mandala 2.0 pornește de la numerologia lui Schwaller de Lubicz și se bazează și pe alte surse de inspirația, ca și e-mandala 1.0.

E-mandala 2.0 pentru un cuvânt/nume este realizată de Gabriel Munteanu pornind de la lucrările lui Ciprian Morar și Vlad T. Popescu.

E-mandala 1.0 pentru o dată, o zi de naștere, a avut forma (hexagonală) inspirată din lucrările Ursulei Irrgang, iar Vlad T. Popescu a introdus interpretarea acestei forme pornind de la numerologia lui Schwaller de Lubicz și folosind și alte surse, cum ar fi lucrările lui Robert Thurman și mandalele pictate de Rosalind Pape.

E-mandala 1.0 pentru un cuvânt/nume a fost oarecum inspirată de lucrările Ursulei Irrgang și a fost realizată de Ciprian Morar împreună cu Vlad T. Popescu.

Pe acest site, toate aplicațiile sunt realizate de Gabriel Munteanu.